Caravanstalling

Op vakantie gaan met de caravan is bij veel mensen ontzettend populair. Een caravan geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Of u nu van camping naar camping trekt of elke zomer een vaste standplaats heeft, een caravan hebben is ideaal. Gaat u jaarlijks met de caravan op vakantie, maar heeft u de caravan gedurende de rest van het jaar niet nodig? Dan is het handig om de caravan te stallen in een caravanstalling. 

Onze caravanstalling

Bij Carprof Janssen hebben we een betrouwbare en ruime caravanstalling. Het fijne aan onze stalling is dat u uw caravan er het gehele jaar kunt stallen. Niets is zo vervelend als een caravan die het hele jaar lang bij u thuis moet staan. Zo’n caravan staat gedurende de wintermaanden toch alleen maar in de weg. Maar ook als u de caravan voor een kortere periode wilt stallen kunt u bij ons terecht. Naast onze stalling per jaar hebben we namelijk ook een optie voor een stalling per maand.

Ons buitenterrein 

Grote voertuigen zoals campers, boten en aanhangwagens worden altijd op het buitenterrein gestald. Hier is voldoende ruimte voor deze grote objecten. Hetzelfde geldt voor caravans. Ook deze worden in onze buitenstalling geplaatst. Veiligheid vinden wij bij Carprof ontzettend belangrijk. Daarom is onze caravanstalling voorzien van de juiste beveiliging. Naast afsluitbare hekken maken we ook gebruik van beveiligingscamera’s en is ons terrein voorzien van de benodigde uitrijdbeveiliging. Bij Carprof hoeft u zich daarom geen zorgen te maken over de veiligheid van uw caravan. U kunt uw voertuig met een gerust hart bij ons achterlaten.  

Ophalen van uw voertuig

Een caravanstalling is ideaal voor de periode dat u de caravan niet nodig heeft. Maar als u de caravan wél weer nodig heeft is het natuurlijk wel prettig als u deze snel en kosteloos kunt ophalen. Als stallingnemer bij Carprof kunt u uw caravan jaarlijks één keer kosteloos ophalen en één keer kosteloos terugbrengen. Daarna betaal je slechts €10,- voor het ophalen of brengen.

Kosten caravanstalling

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw caravan te stallen? Bij Carprof vertellen we u hier graag meer over. Op de pagina ‘Stalling’ kunt u precies zien wat de kosten voor het stallen van uw caravan zijn. Vervolgens kunt u meteen online uw standplaats boeken. Heeft u vragen over onze stalling? Neem vrijblijvend contact met ons op via 045-5460500. Wij helpen u graag!