Oldtimer stalling

Bent u in het bezit van een oldtimer? Dan zult u hier héél zuinig op zijn en deze vaak niet gebruiken als dagelijks vervoermiddel. Als u op zoek bent naar een veilige plek voor uw auto, kunt u gebruik maken van de oldtimer stalling van Carprof Janssen in Kerkrade. Hier staat uw auto veilig én droog.

Uw oldtimer stallen bij Carprof

Een oldtimer wordt vaak gezien als een zeer kostbaar bezit waar de eigenaar vaak erg zuinig op is. Dit is wel logisch. Iedere beschadiging is erg zonde en lastig te herstellen. In veel gevallen zijn onderdelen van deze oude auto’s slecht of niet meer te verkrijgen. De vraag is dan ook of het verstandig is om de oldtimer buiten te laten staan. U kunt de auto immers niet altijd in de gaten houden.    

 

Alleen al om die reden is het verstandig om de auto te plaatsen in een oldtimer stalling als u deze een langere periode niet gebruikt. Als u woonachtig bent in Kerkrade of omgeving kunt u hiervoor terecht bij Carprof Janssen. 

Binnen- of buiten stalling voor uw oldtimer?

We hebben de beschikking over een hele ruime binnenstalling waar uw oldtimer het gehele jaar of een deel van het jaar kan blijven staan. De binnenstalling is volledig verwarmd en goed beveiligd. Het is een plek waar u uw oldtimer met een gerust hart kunt achterlaten. Hiervoor kunt u kiezen als u de oldtimer niet voor de deur wilt laten staan als u deze bijvoorbeeld een lange periode niet gebruikt. 

Veilige stalling voor oldtimers

Uiteraard hechten wij grote waarde aan de veiligheid van onze stalling. Daarom hebben wij zowel onze binnen- als onze buitenstalling voorzien van uitstekende veiligheidsvoorzieningen. Uiteraard kunnen we ons hele terrein in de gaten houden met behulp van veiligheidscamera’s. Daarnaast is het volledige terrein omringd door afsluitbare hekken en maken we gebruik van uitrij beveiliging. We nemen dus de zorg voor uw oldtimer zéér serieus en begrijpen dat u zuinig bent op uw bezit.

Ophalen van uw oldtimer

Uiteraard kunt u de oldtimer op ieder gewenst moment weer ophalen. U kunt uw voertuig eens per jaar kosteloos ophalen en weer terugbrengen. Als u dit meerdere keren per jaar wilt doen is dat uiteraard ook geen probleem voor ons, maar we vragen u hier wel een kleine vergoeding voor. U betaalt u slechts €10,- voor het ophalen of terugbrengen van de auto.

Kosten voor het stallen van de oldtimer in Kerkrade

Bent u benieuwd naar de kosten voor het stallen van de oldtimer? U vindt onze prijsstelling van zowel onze binnen- als de buitenstalling op onze de pagina 'stalling'. Heeft u interesse om direct een stallingsplek voor uw oldtimer aan te vragen? Dit kunt u direct doen via de website. 


Heeft u nog vragen over deze diensten of kunnen wij u helpen met persoonlijk advies? Neem contact met ons op via 045-5460500. Wij helpen u graag verder en laten zien waarom wij het beste adres is in Kerkrade om een oldtimer op een veilige manier onder te brengen.