Motorstalling

Als motorliefhebber is er niets leuker dan lekker toeren in de zomer. Een motor geeft u de vrijheid om van plek naar plek te plakken. Of u nu tochten van meerdere weken of dagtochten maakt, met een motor ervaar je het ultieme vrijheidsgevoel. Gebruikt u uw motor veel gedurende de zomerperiode, maar heeft u de motor gedurende de rest van het jaar niet nodig? Dan is het handig om de motor te stallen in een motorstalling. 

Onze motorstalling

Bij Carprof Janssen hebben we een betrouwbare en beveiligde motorstalling. Het fijne aan onze motorstalling is dat u uw motor er het gehele jaar of gedurende enkele maanden kunt stallen. Het is natuurlijk vervelend als uw motor thuis staat, terwijl u hem toch niet gebruikt. Bij veel mensen staat een motor gedurende de wintermaanden toch alleen maar in de weg. 

Binnen- of buitenstalling

Bij Carprof hebben we zowel een binnen- als een buitenstalling. Grote voertuigen zoals campers, boten en aanhangwagens worden altijd op het buitenterrein gestald. Auto’s motoren en oldtimers worden gestald in in onze binnenstalling. Deze stalling is volledig verwarmd en uitstekend beveiligd. 

Veiligheid op één

Veiligheid voor uw voertuig vinden wij bij Carprof heel belangrijk. Daarom is onze motorstalling volledig voorzien van goede beveiligingsapparatuur. Het terrein is omringd met afsluitbare hekken en daarnaast maken we gebruik van uitrijdbeveiliging en beveiligingscamera’s. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken om de veiligheid van uw motor. Uw voertuig is bij ons in goede handen.

Ophalen van uw voertuig

Een motorstalling is ideaal voor de periode dat u de motor niet gebruikt. Bijvoorbeeld gedurende de winter. Op het moment dat u motor wel wilt gebruiken is het fijn als u deze snel kunt ophalen. Als stallingnemer bij Carprof kunt u uw voertuig eens per jaar kosteloos ophalen en terugbrengen. De keren daarna betaal je €10,- voor het ophalen of terugbrengen.

Kosten motorstalling

Bent u benieuwd naar de kosten voor het stallen van uw motor. U leest er meer over op de pagina ‘Stalling’. Daar ziet u precies wat de kosten voor het stallen voor uw motor zijn. Wilt u meteen een stallingsplaats boeken? Dit kunt u direct doen via onze website. Heeft u eerst nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen via 045-5460500. Wij helpen u graag verder!