Auto stallen

Tegenwoordig hebben bijna alle huishoudens een of meerdere auto’s. Een auto biedt vele voordelen, zoals overal snel naartoe kunnen en makkelijk boodschappen doen. Daarnaast maakt een auto je onafhankelijk van het openbaar vervoer. Ideaal! Toch kunnen er periodes zijn dat u uw auto niet nodig heeft. Als dit een week is dan is het prima om de auto thuis te laten staan. Is het voor een langere periode? Bijvoorbeeld als u voor een langere tijd op reis gaat? Dan kan het handig zijn om de auto te stallen in een autostalling. 

Uw auto stallen bij Carprof

Bij Carprof Janssen hebben we een ruime en betrouwbare autostalling. Het prettige aan onze autostalling is dat uw motor er het gehele jaar of gedurende enkele maanden kan staan. Naast onze optie voor jaarstalling hebben we namelijk ook de mogelijkheid voor stalling per maand. Een auto die maandenlang thuis voor de deur is geparkeerd, staat alleen maar in de weg. Vooral tijdens de winter kan dit een risico zijn in verband met de kou. 

Binnen- of buitenstalling

Bij Carprof kunt u gebruik maken van onze binnen- of buitenstalling. Auto’s, oldtimers en motors kunnen terecht in onze binnenstalling. Deze stalling is volledig verwarmd en uitstekend beveiligd. Grote voertuigen zoals boten, aanhangwagens, campers en caravans worden altijd op het buitenterrein gestald. Mocht u uw auto in de buitenstalling willen zetten, dan kan dat natuurlijk ook. Voor een auto stallen heeft u de keuze uit beide opties. 

Veiligheid op één

Veiligheid voor uw voertuig vinden wij bij Carprof belangrijk. Daarom is onze binnen- en buitenstalling voorzien van goede beveiliging. Naast dat we gebruik maken van beveiligingscamera’s is het gehele terrein omringd met afsluitbare hekken en maken we gebruik van uitrijdbeveiliging. Bij Carprof hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto. Bij ons kunt u met een gerust hart uw auto stallen. 

Ophalen van uw voertuig

Uw auto stallen op een veilige plek is ideaal als u uw auto voor een langere periode niet gebruikt. Op het moment dat u de auto weer nodig heeft is het prettig als u deze snel kunt ophalen. Bij Carprof is dit geen enkel probleem! U kunt uw voertuig eens per jaar kosteloos ophalen en weer terugbrengen. Na die twee keer betaalt u slechts €10,- voor het ophalen of terugbrengen van de auto.

Het verkopen van uw auto

Niet alleen voor het stallen van uw voertuig kunt u bij ons terecht, maar ook bij het verkopen van uw auto kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. We nemen de verkoop volledig voor u uit handen. Dit betreft onder andere professionele fotografie en advertentiecampagnes op internet en op social media. Tijdens de verkoop krijgt uw auto een plaats in onze showroom, waar hij bekeken wordt door potentiële klanten. Wilt u meer weten over deze werkwijze? Bekijk onze pagina over verkoop in consignatie

Kosten auto stallen

Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor het stallen van uw auto. Op de pagina 'stalling' vindt u de prijzen en kunt u zien wat de verschillen zijn tussen de binnen- en buitenstalling. Wilt u meteen een stallingsplek voor uw auto regelen? Doe dit dan direct via de website. Heeft u vooraf nog vragen? Neem contact met ons op via 045-5460500. Wij helpen u graag verder met het stallen van uw auto.