Uitdeuken zonder spuiten

De innovatieve techniek uitdeuken zonder spuiten wordt toegepast bij het herstellen van diverse deukjes zonder lakschade als gevolg van bijvoorbeeld parkeer-, transport- en hagelschade. Het gaat hier meestal om deukjes ter grootte van een € 2,- muntstuk. Maar in de praktijk zien we dat grotere deuken meestal ook succesvol hersteld kunnen worden door middel van uitdeuken zonder spuiten. Het wordt ook wel uitdeuken zonder lakschade genoemd, omdat de afwezigheid van beschadigde lak een voorwaarde is voor de toepassing van deze techniek.

Nauwkeurig en zonder spuitwerk

Doordat bij een hagelschade er vaak tientallen (soms honderden) putjes in het plaatwerk zijn geslagen is het een tijdrovende en kostbare aangelegenheid om deze te repareren. Met speciaal gereedschap wordt door onze specialisten het deukje nauwkeurig terug gemasseerd. Hierbij wordt de lak niet aangetast. Er hoeft dus niet gespoten te worden. Daardoor repareren we sneller en goedkoper. Bovendien sparen we het milieu.

Wanneer is uitdeuken zonder spuiten mogelijk?

Uitdeuken zonder spuiten is een ideale oplossing om de deukjes van uw auto te herstellen. Echter kan deze fijne techniek helaas niet op elke deuk worden toegepast. Er zijn een aantal eisen waar het deukje aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze behandeling. De deuk moet onder andere:

via de achterzijde van het plaatwerk bereikbaar zijn;niet te scherp zijn;een lakschade bevatten;voldoende rek in het plaatwerk hebben;minimaal 3 cm van de zijkant van het plaatwerkdeel af zitten.

Aan de hand van deze punten kunnen wij kijken of uw deuk in aanmerking komt voor uitdeuken zonder spuiten.

Verzekering

Belangrijk om te weten is dat de meeste verzekeraars in Casco en WA+ polissen hagelschade dekken. Zijn er echter meer dan 10 hagelschade deukjes in uw auto, dan is het wellicht beter de schade via de verzekeraar af te handelen. Indien de schade gedekt wordt door uw verzekering, verzorgen wij de gehele administratieve afhandeling met de maatschappij. U heeft hier dan geen omkijken naar.

Gebruik maken van onze service?

Wilt u bij Autogarage Janssen in Kerkrade terecht voor uitdeuken zonder spuiten? Benieuwd of dat ontsierende deukje op uw portier hiervoor in aanmerking komt? Neem contact met ons op : 045-5460500 of maak eenvoudig direct een afspraak via onze online afspraakplanner.