Sportrepair

Heeft u per ongeluk met de sleutel tegen het portier van de auto gekrast of heeft een grote hagelsteen een beschadigd plekje veroorzaakt? Spotrepair is de beste oplossing! Kleine beschadigingen aan uw auto kunnen snel en relatief goedkoop opgelost worden.

Wat is spotrepair?

Spotrepair is een snelle en eenvoudige oplossing bij kleine schade aan uw auto. Het type schade wat u oploopt als u bijvoorbeeld bent geraakt door een opgesprongen steentje, bij het te nauw nemen van een bocht of wanneer er takken op uw auto hebben gekrast. Spotrepair kan dan de beste oplossing zijn om uw kleine schade te repareren. Spotrepair is een manier van schade herstel waarbij plaatselijk kleine lakschades worden bijgespoten. Bumperschade door een parkeerfout en krassen door een kinderfietsje of vandalisme kunnen hiermee worden opgelost. Dit type lakschade wordt plaatselijk aangepakt en bijgespoten. Op die manier hoever er geen onderdelen zoals portieren en bumpers in zijn geheel opnieuw gespoten of vervangen te worden.

Toepassing

Dankzij deze techniek is het in veel gevallen mogelijk om een kleine lakbeschadiging aan uw auto, zoals gebruikskrassen, schaafkrassen en steenslag, te repareren zonder dat het gehele onderdeel gespoten hoeft te worden. We spreken van spotrepair indien het totaal te spuiten oppervlak niet groter is dan een A4-tje. Is het groter, dan spreken we van een deelreparatie. 
De toepassing van spotrepair is afhankelijk van:

- de staat van de lak;
- de ligging van het onderdeel;
- de grootte en diepte van de beschadiging;
- de kleur van het onderdeel.

Spotrepair vindt in de meeste gevallen plaats op verticale oppervlakten. Bumpers en portieren zien we het vaakst. Het is niet onmogelijk op een horizontale oppervlakte zoals bijvoorbeeld de motorkap, maar het is lastiger. Onze schademanager kan dit perfect beoordelen.

Spotrepair: snel, onzichtbaar en vriendelijk

Met de spotrepair techniek herstellen we snel en onzichtbaar. Bovendien verbruiken we minder lak. Uiteindelijk is deze reparatiemethode dus vriendelijker voor uw budget en het milieu. Elke gewenste lak kleur kunnen wij aanmaken met professionele spuitmaterialen van Sikkens Autolakken. Wilt u een afspraak maken ? Maak online een afspraak of neem contact op via 045-5460500 of p.gortzen@janssen-kerkrade.nl.