Onderhoud en reparatie aan Peugeot auto's

Peugeot

Laat reparaties en onderhoud aan uw Peugeot over aan de Peugeotspecialist.
Sinds 1972 zijn wij dé Peugeotspecialist. Met de modernste apparatuur en geschoolde Peugeotspecialisten verzorgen wij garantie,onderhoud en reparaties aan uw Peugeot.

Peugeot garage Kerkrade


Al meer dan 45 jaar zijn wij trotse eigenaar van dé Peugeot garage van Kerkrade, waar wij uiteraard specialiseren in alle typen Peugeot auto’s. De fiere leeuw is niet meer weg te denken van onze gevel, en hij is volop aanwezig in onze showroom. Dit innovatieve Franse merk produceert stijlvolle auto’s, voorzien van de nieuwste technologieën en accessoires. Er is een Peugeot voor iedereen.

Onderhoud voor uw Peugeot

Bij onze autogarage Peugeot zijn wij gespecialiseerd in onderhoud van uw Peugeot voertuig. Tijdens het onderhoud van uw Peugeot werken wij volgens de fabrieksvoorwaarden van het bedrijf, om u te kunnen verzekeren van een kwalitatief goede en resultaatgerichte service. Wij verzorgen onder andere APK checks, ruitschade, schadeherstel, spotrepair, uitdeuken (zonder spuiten) en winterbanden voor uw Peugeot. Daarnaast bieden wij verschillende afleverpaketten voor uw Peugeot occasion. 

Uw peugeot laten onderhouden door een gespecialiseerde vakman is altijd beter dan bij een willekeurige garage. Daarom helpt de Peugeot garage in Kerkrade u graag verder!

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud aan uw Peugeot? Of bent u aan het rondkijken naar een nieuwe of gebruikte auto? Neem dan contact met ons op via 031-(0)45-5460500, of vul het contactformulier in. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Kerkrade.