Kleine onderhoudsbeurt

Techniek heeft altijd onderhoud nodig. Zeker in het geval van een auto, waarbij veel bewegende delen in de motor zitten. Periodiek onderhoud is daarom essentieel voor uw eigen veiligheid (en die van uw medeweggebruikers) en tevens voor de levensduur van uw voertuig. Ons advies is om afwisselend een grote beurt en een kleine beurt uit te laten voeren. Anders dan de APK, is de kleine beurt niet wettelijk verplicht. Echter raden wij wel aan dit jaarlijks te doen. De precieze specificaties betreft de onderhoudsfrequentie verschilt per voertuig en zijn te vinden in het onderhoudsboekje van uw auto.

Werkzaamheden kleine beurt

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto geïnspecteerd en gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Zo wordt er onder andere gekeken naar de bandenspanning, verlichting, en het peil van oliën en vloeistoffen waaronder de koelvloeistof, remolie, stuurolie en ruitenwisservloeistof. Deze worden bijgevuld waar nodig. Alle vitale functies en onderdelen van uw auto worden zorgvuldig nagelopen. Mocht er sprake zijn van gebreken die buiten de werkzaamheden van de kleine beurt vallen, dan worden deze (na in overleg met u) eventueel hersteld. Een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden tijdens een kleine onderhoudsbeurt:

Algehele controle  |  Olie verversen  |  Reservewiel controleren  |  Bandenspanning controleren  |  Verlichting controleren  |  Multiriem controleren  |  Ruitenwisser vloeistof bijvullen  |  Koelvloeistof bijvullen |  Remolie controleren  |  Stuurolie peilen

Kleine beurt door CarProf

Bij Carprof Janssen Kerkrade werken alleen specialisten. Deze vakmensen beschikken over de kennis, gereedschap en originele onderdelen die nodig zijn om de kleine beurt van uw auto zo efficiënt mogelijk uit te voeren. CarProf maakt geen onderscheid tussen merken en onderhoudt graag elke auto. Bij onderhoudsbeurten wordt uitsluitend gebruik gemaakt van A-merk onderdelen. Tevens zijn de CarProf monteurs stuk voor stuk goed opgeleid en altijd up to date over de laatste nieuwtjes. De kleine beurt wordt bij CarProf in Kerkrade altijd volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd en zonder sporen achter te laten in uw auto.

Afspraak maken?

Wilt u een kleine beurt laten uitvoeren door onze ervaren monteurs? Maak online een afspraak of neem contact op via 045-5460500 of p.gortzen@janssen-kerkrade.nl.