Onderhoud en reparatie aan Hyundai auto's bij Carprof Janssen Kerkrade

Hyundai

Laat reparaties en onderhoud aan uw Hyundai over aan de Hyundaispecialist.
Sinds 2006 zijn wij dé Hyundaispecialist. Met de modernste apparatuur en geschoolde Hyundaispecialisten verzorgen wij garantie,onderhoud en reparaties aan uw Hyundai.

Hyundai garage Kerkrade


Op zoek naar een Hyundai garage in Kerkrade? Als meer dan 45 jaar zijn wij dé autogarage van de omgeving. Sinds 2006 hebben wij ons gespecialiseerd in het onderhoud (volgens fabrieksvoorwaarden) en het bemiddelen in de aankoop van Hyundai wagens, zowel nieuwe modellen als occasions. Het strakke Hyundai logo is in overvloed in onze showroom. Dit Zuid-Koreaanse merk produceert moderne auto’s met fijne wegligging. ‘Hyundai’ is niet voor niks het Koreaanse woord voor ‘moderniteit’. 

Hyundai onderhoud specialist

Wij zijn gespecialiseerd in gepast onderhoud van uw Hyundai voertuig. Tijdens onderhoudsbeurten werken wij ten allen tijde volgens de originele fabrieksvoorwaarden van het merk, zo bent u verzekerd van resultaatgerichte en betrouwbare service van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere ruitschade, schadeherstel, AKP, spotrepair, bandenwissel, airco onderhoud en uitdeuken voor uw Hyundai. Het is altijd beter om uw auto te laten onderhouden door een gespecialiseerde en ervaren vakman. Onze monteurs helpen u graag verder!

Komt u ook naar de Hyundai garage Kerkrade?

Bent u aan het rondkijken naar een nieuwe of gebruikte auto? Of wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw Hyundai? Neem dan contact met ons op via 031-(0)45-5460500, of vul het contactformulier in. De koffie staat tevens altijd klaar in de showroom van onze Hyundai autogarage in Kerkrade.